Over ons

renovatie muur karwei

Een ambachtelijk vak uitgevoerd met passie en ervaring.


Deze zin vat kort samen hoe wij als bedrijf tegenover ons beroep staan. JB bouw & reno is een bescheiden bedrijf met 15 jaar ervaring in bouw en renovatie werken. We doen steeds ons uiterste best om met onze ervaren ploeg zo dicht mogelijk bij de wens van de klant te komen en werken uitsluitend met kwalitatieve materialen. Dit onder het nauwkeurig oog van Jonathan, zaakvoerder en steeds aanwezig op de werf. Die de passie en kennis voor bouwen mee kreeg vanaf de kinderjaren via vader en grootvader.   


Nieuwbouw & renovaties zijn beiden onze specialiteit. Maar ook de kleinere werken en karweien nemen wij graag op ons pad.


Een leuk weetje: in de rubriek partners op deze site kan je terecht voor een aantal aanradende bedrijven met betrekking tot afwerking van uw woning.
Onze werkwijze

Kennismaking

Voorbereiding

Afwerking

Nazorg 


Er kan telefonisch of per e-mail contact met ons opgenomen worden om een eerste afspraak te maken en / of de plannen aan ons te bezorgen.Dit kan uiteraard ook met een uitgebreid gesprek. Op basis van onze kennismaking en de aangeleverde plannen + eventuele uitgevoerde studies stellen wij voor u een vrijblijvende en gedetailleerde offerte op. 

Indien u voor een samen werking met ons bedrijf kiest zorgen wij ervoor dat alle materialen optijd geleverd worden en overlopen wij nog enkele malen de werken met de klant. Om zo tot een mooie en vlotte samenwerking te komen wanneer de werken starten. Indien de klant een aanpassing wenst te doen stellen wij ons daar flexibel in op.


Indien gewenst kunnen wij de klant ook verder helpen met de juiste bedrijven voor de afwerking aan te raden. Dewelke in het verleden al veel tevreden klanten hebben nagelaten. Wij denken dan aan chapewerken, bepleistering, dakwerken enzoverder. 


De door u gevraagde werken worden door ons tot in de puntjes afgewerkt.

Op die manier zorgen wij voor een gegarandeerd waardebehoud van uw investering.

2010